מתחולל וויכוח עז בנושא אבקש להבהיר כי העמדה אותה אני מבקשת לקבוע בשם המפלגה איננה קשורה לתחום הבריאות אלא לתחום המשילות. מה גבולות ההתערבות של המדינה באכיפת מדיניות ההתחסנות ? עלינו כמפלגה דמוקרטית להגן על ערכי הדמוקרטיה ולהתייצב לדעת המיעוט שאינו מעוניין להתחסן מסיבות שונות. אין אנו תומכים בהתחסנות או באי התחסנות אלא בזכותם של בני אדם לקבל החלטה על גופם בימים של חוסר ודאות. המדינה מתקדמת ברעיונות להטיל סנקציות על מי שאינו מתחסן וסה אני דמוקרטי. בנוסף להחלטה יהיה הד ציבורי שחשוב שיישמע ושהציבור תדע שיש אופצייה טובה יותר מהמפלגות הקיימות כי אנחנו לא חוששות להתמודד עם נושא שכזה. אנא תמכו בחתימה בתגובות ומבקשת כי אם יהיו מאה חתימות תנוסח הצהרה ברורה ונקיים הצבעת תמיכה בזכותם של בני אדם במדינה דמוקרטית לא להתחסן בעת הזאת נגד קורונה. נקודתית. על זה. לא על שלל הנושאים הקשורים בזה. תודה רבה.
top of page
لرؤية هذا العمل، توجه إلى موقعك المباشر.
100 חתימות: אנו בדמוקרטית מכבדים את ההחלטה לא להתחסן כעת. הצביעו כדי לתמוך בבקשה שלי לקיים הצבעת הריבון כדי לקבוע את עמדת המפלגה בנושא .
100 חתימות: אנו בדמוקרטית מכבדים את ההחלטה לא להתחסן כעת. הצביעו כדי לתמוך בבקשה שלי לקיים הצבעת הריבון כדי לקבוע את עמדת המפלגה בנושא .
٥ تعليقات
إعجاب
٥ تعليقات
bottom of page
איריס,
עם כל הכבוד על היוזמה, עוד לא הצבענו על הפרדת מהמדינה, הפסקת הכיבוד, או שינוי מדרשות המס, כך שהאלפיון העליות לא יבזבזאת כל הכסף שלנו על שטויות.
אני נגד.
גרי שפר